We zijn gevestigd in de Mediacentrale, een bedrijfsverzamelgebouw met veel ICT-activiteit. Het is goed bereikbaar met auto en OV. Neem contact op (zie rechterkolom), of kom gewoon langs om kennis te maken.

Contact

Telefoon 050-2103520
E-Mail info@osso.nl
Adres Helperpark 282A, 9723ZA Groningen

Administratieve informatie

IBAN NL45 RABO 0105 8813 41 EUR
KvK 02087026
BTW NL8201.03.500.B01

herman-icon

Herman Bos

Aanspreekpunt voor offerte aanvragen en financiële administratie. Technische specialisatie Systeembeheer, host-based security, netwerk en high availability design. Focus op finetuning van de SLA's en samen met Jordi hoofd ISO-27001-normering.

walter-icon

Walter Doekes

Walter houdt zich voornamelijk bezig met programmeren van back-ends. Hij is ook een van onze VoIP-engineers en hij coördineert onze Open Source projecten. Tevens functionaris gegevensbescherming.

harm-icon

Harm Geerts

Harm is behalve een bedreven programmeur ook zeer ervaren met Linux en andere onderliggende software. Hierdoor wordt hij door support met regelmaat ingezet voor scripting en bug tracking. Hij werkt graag in python maar kan ook prima overweg met andere populaire high level talen.

alex-icon

Alex Boonstra

Alex houdt zich bezig met de operationele kant aangaande support en monitoring van de infrastructuren. Hij ontwikkelt ons virtualisatieplatform en tools om het systeembeheer te optimaliseren. Salt master en Kubernetes guru.

ronald-icon

Ronald Reitsema

Ronald heeft zijn focus op onderhoud en ontwikkeling van het IP netwerk van OSSO en haar klanten. Hiernaast ondersteunt hij de rest van het team op gebied van systeembeheer en ondersteuning. Bezig met white-label switch deployment op basis van Cumulus en VXLAN/SDN-ontwikkeling binnen het OSSO netwerk. Werkt veel samen met Ruben op netwerkgebied.

jordi-icon

Jordi de Wal

Naast Jordi's werk aan onderhoud en verbeteringen aan systemen en updates, draagt hij er als Security Officer zorg voor dat onze afspraken over veiligheidsniveau's gedocumenteerd en nageleefd worden.

edgar-icon

Edgar Wielinga

Edgar is onze nieuwste aanwinst bij systeembeheer. Zijn focus ligt op het uitvoeren en optimaliseren van het doorlopend onderhoud.

ruben-icon

Ruben Valke

Ruben is part-time betrokken bij OSSO en vult onze expertise op netwerkgebied aan. Hiernaast ondersteunt hij Ronald met het operationele onderhoud van het netwerk.

OSSO

Mediacentrale

We zijn gevestigd in de Mediacentrale, vroeger een energiecentrale, nu een bedrijfsverzamelgebouw met een leuke mix aan bedrijven. Het is goed bereikbaar met auto en OV. Kom gerust langs om kennis te maken. De koffie staat klaar.

Flexplek

We werken vaak inhoudelijk samen met onze klanten. Daardoor zijn er flexplekken op kantoor ontstaan waar onze klanten regelmatig gebruik van maken.

Recap2018 by Herman Bos , 10 Dec 2018

Gbp buildpackage / gpg2 by Walter Doekes , 08 Nov 2018

Kubectl / broken terminal / ipython by Walter Doekes , 20 Sep 2018

Vimrc / debian stretch by Walter Doekes , 19 Sep 2018

Core file / docker image / auplink by Walter Doekes , 18 Sep 2018

Ubuntu bionic / crashing gdm / eglgetdisplay by Walter Doekes , 11 Apr 2018

Helperpark 282A
9723ZA Groningen
Telefoon: 050-2103520
Fax: 050-2103527
E-mail: info@osso.nl