Ontwikkeling en beheer

OSSO heeft een sterk technisch team dat graag meedenkt en met techniek bezig is. Iedereen binnen het team werkt aan nieuwe projecten en aan onderhoud/ondersteuning van bestaande projecten.

Specialisaties

 • Complexere webapplicaties
  Sites waar gewerkt wordt met grote datasets, veel datamanipulatie, calculaties of veel concurrency.
 • Middleware
  Achtergrond-applicaties waarbij data verzameld wordt uit een of meerdere bronnen en opvolgend in een aangepast formaat wordt gedistribueerd naar veel clients. In veel gevallen iPhone of Android applicaties maar niet beperkt tot.
 • Internet-telefonie (VoIP)
  Implementatie en onderhoud van VoIP platformen op basis van Asterisk, Kamailio en OpenSIPs, inclusief webbased provisioning- en billing-functionaliteit.
 • High Availability & Scalability
  Een veel voorkomend aspect bij onze projecten omdat beschikbaarheid en snelle/betrouwbare werking bij veel gelijktijdige gebruikers bij onze klanten hoog op de prioriteitenlijst staat.
 • Beveiliging
  Ervaring met beveiliging opzetten en onderhouden voor projecten waar beveiliging van groot belang is (bijvoorbeeld i.v.m. WBP).

Open Source

Wij baseren onze oplossingen uitsluitend op betrouwbare Open Source-componenten en opdrachtgevers hebben doorlopend toegang tot alle broncode. Door onze focus op Open Source-software kunnen we gebruik maken van de laatste ontwikkelingen en ligt onze focus op het toevoegen van waarde door onze diensten.

meer over open source

Projectmanagement

Bij sofwareontwikkelings- en infrastructuurprojecten passen wij "Agile" software development-technieken toe. Veelal vergelijkbaar met SCRUM maar dan aangepast op kleinere projecten en met focus op meerdere klantprojecten gelijktijdig. Dit zorgt ervoor dat we snel en kwalitatief goede resultaten kunnen tonen.

Recap2018 by Herman Bos , 10 Dec 2018

Gbp buildpackage / gpg2 by Walter Doekes , 08 Nov 2018

Kubectl / broken terminal / ipython by Walter Doekes , 20 Sep 2018

Vimrc / debian stretch by Walter Doekes , 19 Sep 2018

Core file / docker image / auplink by Walter Doekes , 18 Sep 2018

Ubuntu bionic / crashing gdm / eglgetdisplay by Walter Doekes , 11 Apr 2018

Helperpark 282A
9723ZA Groningen
Telefoon: 050-2103520
Fax: 050-2103527
E-mail: info@osso.nl